Menu

Košarica

Pine gold

21,50

Unikatni, ročno izdelani modni uhani, narejeni iz polimerne gline so lahki in zato primerni tudi za vsakodnevno nošenje. Podajo se tako k “casual” videzu, primerni pa so tudi za posebne priložnosti. So ravno prav izstopajoči, da boste z njimi pritegnili pozornost.

Kategoriji: ,

Opis

Unikatni, ročno izdelani modni uhani so narejeni iz polimerne gline. So lahki in zato primerni tudi za vsakodnevno nošenje. Podajo se tako k “casual” videzu, primerni pa so tudi za posebne priložnosti. So ravno prav izstopajoči, da boste z njimi pritegnili pozornost.

Vsak kos nakita je ročno narejen.

Velikost visečega dela: 34 mm x 20 m

Barva: temno zelena, zlata

Izdelke prejmete lično zapakirane, zato so primerni tudi kot darilo.

Rok dostave: 1-3 dni

Materiali

Polimerna glina, medenina.

Medenina ne vsebuje alergenih snovi, kot sta nikelj in svinec.

Vzdrževanje

Uhane shkranjujte v čistem in suhem prostoru. Počistite jih lahko z vlažno mehko krpo. Če se na njih pojavijo madeži pudra, šminke ipd., le te odstranite z odstranjevalcem laka za nohte. Medeninasti deli lahko sčasoma spremenijo barvo, predvsem če pridejo v stik s potom, olji ali parfumi. To lahko odstranite z nežnim čistilom ali mehko krpo za nakit.

Pika na A

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri